Missie

Wat maakt Administratief recht Kantoor Koenders nou zo uniek?

Het antwoord is eenvoudig. Administratief recht Kantoor Koenders helpt mee onze economie te veranderen, te verduurzamen.

In 2007 begon ik, Gladys Koenders, aan een missie die ik als zo noodzakelijk voelde dat ik meteen – vanuit huis – begon met de middelen die ik had. Gaandeweg ben ik mij gaan omringen met mensen die begrijpen dat duurzaam ondernemen in alle sectoren van onze economie mogelijk is.

In ons kantoor zijn wij zelf ook bezig om al onze afvalstromen te recyclen.  Cliënten en bezoekers drinken bij ons biologische en of fairtrade thee en koffie. Tijdens de lunch eten we een verse, biologische lunch. Dat is makkelijk toe te passen en het is lekker.Iedereen die bij ons op kantoor komt ziet aan de fairtrade vlaggetjes dat wij ons extra inzetten voor meer gebruik van deze producten door mensen en organisaties die ons bezoeken. Ons kantoor is overigens gevestigd nabij het NS-station waardoor je er lopend of met een OV-fiets zo bent.

Maar wij zijn meer dan een kantoor dat duurzame oplossingen toepast of de CO2- voetafdruk verkleint. Dat was voor ons slechts een eerste stap.

 

 

Wij vinden dat cliënt-zijn van Administratief recht Kantoor Koenders meer zou moeten zijn dan alleen bijgestaan worden door een deskundig advocaat. Wij willen bijdragen aan een belangrijke missie die uitgevoerd wordt door gepassioneerde mensen.

Onze missie, juridische rugdekking bieden aan ondernemers die de economie in Nederland verduurzamen, is noodzakelijk voor ons bestaan.

Wij willen elk jaar minimaal een ondernemer in elke sector van onze economie: landbouw, industrie, horeca en maatschappelijke organisatie, in een existentiële kwestie succesvol hebben bijgestaan middels een procedure of een advies. Een existentiële kwestie betekent voor ons oplossen van een juridische vraag die direct samenhangt met het voortbestaan van een onderneming of een organisatie.

Ben je net zo gedreven over eerlijk en duurzaam ondernemen en over onze missie als wij zijn. Neem dan contact met ons op als wij jou van dienst kunnen zijn.

 

 

Advies nodig? Neem contact op

Recente artikelen

Hergebruik kleding circulair

Je rok, broek of jas kan een langere levensduur krijgen door hergebruik (re use). De verkoop van tweedehandsproducten in kringloopwinkels of op online marktplaatsen helpt de vraag naar nieuwe producten afnemen. Als kleding wordt weggebracht en door een (web)winkel...

Lees meer
Contact opnemen