Over ons

Administratief recht Kantoor Koenders in Weert is gespecialiseerd in het bestuursrecht, omgevingsrecht en agrarisch recht. Het kantoor is opgericht door Gladys van Tuel – Koenders, voorheen boerin en bestuurlijk actief in de agrarische sector.

Het kantoor ondersteunt het realiseren van een duurzame economische ontwikkeling. Zodoende helpt Administratief recht Kantoor Koenders ondernemers en ondernemende organisaties bij diverse juridische obstakels. Ook organisaties die zich inzetten voor een collectief of een algemeen doel en deze aangetast zien doen een beroep op onze expertise.

Administratief recht Kantoor Koenders geeft advies en procedeert in bezwaar bij de gemeente en diverse andere bestuursorganen, of in beroep voor rechtbank, het College van Beroep voor het bedrijfsleven en de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Advies nodig? Neem contact op

Recente artikelen

Hergebruik kleding circulair

Je rok, broek of jas kan een langere levensduur krijgen door hergebruik (re use). De verkoop van tweedehandsproducten in kringloopwinkels of op online marktplaatsen helpt de vraag naar nieuwe producten afnemen. Als kleding wordt weggebracht en door een (web)winkel...

Lees meer
Contact opnemen